AdCouture - Editia 1

Prima editie AdCouture, emisiunea realizata de IQads si The Money Channel ce va fi difuzata in fiecare seara de luni pe postul de televiziune de business al Grupului Realitatea-Catavencu, a adus in prim-plan doua subiecte foarte discutate in industria de publicitate: rebrandingul Elite in Doncafe si prima campanie Orange realizata de Publicis Romania de la preluarea contului.
Serban Ciusca, moderatorul emisiunii, i-a invitat pe Stefan Iordache, COO Leo Burnett, si pe Teddy Dumitrescu, Presedinte si CEO Publicis Romania, la o discutie despre cum se castiga banii in publicitate si despre cat inseamna o campanie realizata pentru un brand valoros pentru business-ul unei agentii.Echipa AdCouture
Invitati:
Stefan Iordache, COO Leo Burnett,
Teddy Dumitrescu, presedinte si CEO Publicis
Moderator: Serban Ciusca

Montaj & postprocesare:
The Money Channel
Redactor: Mirabela Manea


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii


Comentarii

dana savuica
acum 11 ani
pt ca...pfff, btw, unde ati gasit prezentatorul?
constantin Andone
acum 11 ani
de unde vine prezentatorul? nu are nici un farmec e la furat total, locul lui e cu totul in alta parte decat in fata camerelor.
Marian Nuta
acum 11 ani
Money Channel e ceva... IQads e altceva (mai putin plictisitor k MC)... AdCouture e mai mult Money Channel decat IQads... cand de fapt influentza ar trebui sa fie inversa... de prezentator nu mai comentez nimik... nu stiu cum nu ii e jena cand se vede pe sticla


Branded


Related podcasts