AdCouture - Editia 11

Transmisa vineri prin live streaming pe IQads si luni seara pe The Money Channel, cea de-a unsprezecea editie AdCouture i-a avut ca invitati pe Felix Tataru - GMP Bucharest; Carmen Tanasie - Omnicom Media Group Romania, Bogdan Prajisteanu - MEDIAEDGE:CIA (fosta Media Insight); Manuela Necula - Ogilvy & Mather Advertising; Teddy Dumitrescu - Publicis Romania si Maria Tudor - Zenith Media Romania. Serban Ciusca, moderatorul emisiunii, a dezbatut impreuna cu acestia subiectul crizei economice si efectele acesteia asupra modelului de business si strucutura agentiilor in 2009, incercand sa afle daca in 2009 va domina media de nisa sau cea clasica, precum si cum vor contribui solutiile digitale la evolutia pietei.Echipa AdCouture
Invitati:
Felix Tataru: GMP Bucharest
Carmen Tanasie: Omnicom Media Group Romania
Bogdan Prajisteanu: MEDIAEDGE:CIA
Manuela Necula: Ogilvy & Mather Advertising
Teddy Dumitrescu: Publicis Romania
Maria Tudor: Zenith Media Romania

Moderator: Serban Ciusca

Montaj & postprocesare:
The Money Channel
Redactori: Mirabela Manea


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »


Comentarii

diana pop
acum 14 ani
cum pot fi motivati seniorii industriei sa se implice in procesul de educatie aspirantilor
x y
acum 14 ani
doooomnu naumovici...ian ascultati-l putin pe domnul alexandrescu: ca sa iti tii oamenii nu trebuie sa fii absurd sau sa le ceri lucruri absurde. cum ar fi "sa aduca bani de acasa" pentru onoarea de a fi angajat leo burnett. asta le spuneti si oamenilor ce vin la interviu? nu m-as mira... mereu da bine sa apari mai tare decat esti in fata aspirantilor...le mai scade din avant.

aaaa... si cu fetele cele 2...stiti dumneavoastra, care si-au dublat salariul cu traseismul. o zi ati stat dumneavoastra cu ele, si anume la interviu. ca dupa aceea, restul de 20 de zile au lucrat cu talentata doamna tiderle, si nu cu dvs, asa cum le-ati asigurat. sau si asta era o glumitza? asa...de plecare.

y x
acum 14 ani
Sa vina lumea cu bani de acasa ca sa joace la Real Madrid? pai cupa aia a campionilor se ia cumva pe numele clubului sau pe ce fac jucatorii in teren?

Oare premiile astea din industria publicitara se dau pe ochii frumosi ai patronului de agentie sau pe ce produc angajatii?Branded


Related podcasts