FRANK va comunica pentru Olympus

Agentia de publicitate FRANK a fost selectata pentru a gestiona in Romania contul de comunicare si media al companiei grecesti Olympus, care activeaza pe piata produselor lactate.

"Am fost selectati pentru acest cont datorita faptului ca ne-am diferentiat printr-o strategie integrata ce cuprinde toate segmentele de comunicare, ATL, BTL, PR, media, online si marketing mobil, si nu in ultimul rand, prin entuziasmul nostru pentru brandul Olympus si munca de echipa", a declarat Dimitris Tranakas, Partner, FRANK Group.

Infiintata in Grecia in 1965, compania OLYMPUS este unul dintre cei mai mari producatori locali din domeniul lactatelor precum si cel mai mare exportator grec de branzeturi, cu piete de desfacere in 25 de tari, din 5 continente. In Romania, Olympus este prezent cu produse lactate (diverse sortimente de branza si iaurt) si suc natural de portocale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related