On The Move - Violet

Radu Boeru este cel mai nou membru al echipei de creatie al agentiei Violet Advertising.
A urmat Facultatea de Grafica din cadrul Universitatii de Arte Bucuresti, dupa care un an de Master in Arte Vizuale. Intre timp, a scris doua carti : una de poezie, una de-ale lor, de-ale graficienilor.

"Advertising mi-am spus. Si nu de curand, ci mai precis de acum vreo 6,7 ani. Campanii locale, ilustratii, storyboarduri, colaborari si alea-alea, apoi freelancing, apoi freelancing, apoi freelancing... Botezul mi l-am luat in postul de copywriter la Babel Communications, prin 2001 (dar si grafic designer, fiind membru al unei echipe inca in formare). Pana prin 2004, cand m-am alaturat echipei de creatie de la DDB Bucharest ca art director. McDo, Knorr, Libresse, Star Chips, Alpha Bank, Constam, pitch-uri, nopti albe (...dar si negre), prietenii, animozitati, cald , rece si mult Coffee & Cigarettes. Apoi Radu's goin' 3D. Adica am colaborat cu o serie de clienti in domeniul creatiei tridimensionale. Si, impreuna cu prietena mea, am dat nastere unui ...brand... de tricouri serigrafiate manual.
De curand, gama de culori preferata parca s-a mai simplificat; mai precis mi-a atras atentia una anume: Violet. Si, iata-ma, lucrez la Violet Advertising ca art director. Si in continuare sper la un Cannes (sau doua?!)."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related