Friends Advertising este noul partener de comunicare al Libra Bank

Friends Advertising va sustine campania de comunicare a Libra Bank, banca ce in ultimii ani si-a orientat eforturile si portofoliul catre deservirea profesiilor liberale din domeniile medical, juridic, contabilitate / audit, farmacisti, arhitecti, precum si cel al IMM-urilor. Propunerea creativa, sustinuta de o strategie clara, a fost factorul decisiv care a desemnat agentia castigatoare a pitch-ului, la care au mai participat alte 2 agentii.

Principalul scop al noii campanii va fi promovarea unei imagini care sa reflecte obiectivele de extindere si catre alte segmente de profesii liberale, dar si catre IMM-uri, segmente de clienti ce au ca element comun spiritul antreprenorial.
Friends Advertising va furniza un concept creativ declinabil pe diferite produse
pentru liberi profesionisti si IMM-uri, dar si pentru produsele de retail (carduri, credite de nevoi personale, depozite si Internet banking).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related