Media Relations Expert pentru Saatchi & Saatchi PR

Saatchi & Saatchi PR si-a extins recent echipa de consultanti cu un media relations expert. Noua pozitie este ocupata de Mihaela Balea, cu o experienta de 16 ani in presa scrisa.

Intre 1994 si 2005, Mihaela Balea s-a specializat in presa generalista, ca redactor pe probleme socio-economice, in 1994 la Tineretul Liber, iar din 1995 la Evenimentul Zilei. Din 2005, si-a continuat activitatea, ca editor si sef de departament, in presa de business: agentia de stiri NewsIn, cotidianul Business Standard, Averea si Money Chanel.

"Contextul actual al pietei ne-a determinat sa ne reevaluam abordarea. Pe de o parte ne-am marit expertiza in zona social-media, pe de alta parte am inteles ca atunci cand numarul publicatiilor tiparite scade, competitia pe spatiul editorial este mult mai puternica. Competentele Mihaelei deservesc intreaga echipa Saatchi & Saatchi PR, astfel incat mesajele pe care le transmitem in numele clientilor nostri sunt acum mai puternice si, implicit, cu o rata mai mare de acoperire", a declarat Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related