V.I.P. organizeaza editia a IX-a evenimentului Studentul Anului

Voluntari pentru Idei si Proiecte organizeaza cea de-a noua editie a evenimentului Studentul Anului care are ca scop premierea celor mai buni studenti in Economie, IT, Arhitectura, Jurnalism, Comunicare si Medicina, informeaza un comunicat din partea organizatiei.

Studentii se pot inscrie in concurs dupa completarea formularului si realizarea temei specifice categoriei in care doresc sa concureze. Evaluarea va fi efectuata de catre un juriu specializat care va avea in vedere atat lucrarea cat si activitatea curiculara si extracuriculara a studentului.

Primii cinci studenti selectati din fiecare categoie vor putea participa la o serie de training-uri, workshop-uri si dezbateri care se vor desfasura pe durata a trei zile, evenimentul culminand cu gala de premiere a castigatorilor care va avea loc pe 5 mai. La premiere vor fi prezenti  atat reprezentanti ai societatii civile cat si parteneri media ai evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related