VIP Romania organizeaza a opta editie a proiectului "Studentul Anului"

Proiectul "Studentul Anului", ajuns la a opta editie, se va desfasura intre 15 martie si 11 aprilie 2010 si va avea ca finalitate Gala de decernare a Premiilor Studenul Anului (29 aprilie 2010). Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) propune si in acest an un proiect realizat de studenti pentru studenti, vizand patru categorii de concurs: IT, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Economie

Dupa rezolvarea unei teme specifice fiecarui domeniu (www.studentulanului.ro), a evaluarii experintei extra-curriculare si a selectiei facute de un juriu specializat, se va alege cel mai bun student - Studentul Anului.

Managerul proiectului, Alin Popescu considera ca: Distinctia Studentul Anului vine de la studenti pentru studenti, este recunoasterea pe care o merita elita universitara de pretutindeni.

In ceea ce priveste premierea, castigatorul primului loc va fi rasplatit cu 2.000 de euro la fiecare categorie in parte, iar locurile doi si trei vor primi cate 500 de euro. La sectiunea Jurnalism si Comunicare exista o premiere speciala care consta in oferirea unui stagiu de practica in cadrul Televiziunii Romane si a unui cod de acces pentru IQads Kadett, in cadrul Burselor Coca-Cola HBC Romania pentru tinerii talentati din marcomm. In plus, castigatorilor li se ofera trofeul "Studentul Anului" si o diploma semnata de membrii juriului care atesta obtinerea acestei distinctii.

Toate acestea sunt sustinute de parteneri cu un mare impact in Romania: Televiziunea Romana, Bitdefender, Capital Partners si Fundatia Dinu Patriciu, cu ajutorul carora va fi recunoscuta excelenta iesita din tipar.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related