Sesiunea de Digital IQ la Internetics HotSpot: "Cum se masoara eficienta comunicarii online in prezent, in .ro?"

In cadrul celei de-a zecea editii Internetics, in ajunul Galei de Premiere, va avea loc evenimentul Internetics HotSpot. Luni, 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, in Club Spice, manageri de agentii interactive si clienti care fac parte din juriul Internetics 2010 vor discuta despre nivelul la care a ajuns industria de online din .ro la capitolul Evaluare.

Primul panel din cadrul Internetics HotSpot va fi dedicat unei discutii despre sistemul de operare Android si modul in care acesta va influenta comunicarea companiilor in viitor. Sesiunea este oferita de Samsung Galaxy Tab.

Samsung organizeaza, de asemenea, concursul online „People’s Voice”, care se deruleaza in pagina de facebook a Internetics si in cadrul caruia participantii pot castiga un Samsung Galaxy Tab.

Al doilea panel va fi Sesiunea de Digital IQ, conceputa in colaborare cu Digital.IQads.ro, care va gazdui o masa rotunda la care participa agentii si clienti. Tema abordata va fi „Cum se masoara eficienta comunicarii online in prezent, in Romania?”, iar discutia va fi moderata de Bogdana Butnar, Head of New Business si Digital la Headvertising si membru al juriului Internetics 2010.

Printre subiectele de discutie din Sesiunea de Digital IQ, vor fi: ce fel de criterii de evaluare impun clientii, cum sunt formulate obiectivele strict pentru online si care sunt consecintele cand o agentie interactiva nu-si atinge obiectivele asumate. Participantii vor putea afla daca industria de online din Romania a depasit stadiul rapoartelor de evaluare bazate doar pe indicatori de trafic, care este modul de evaluare a componentei online dintr-o campanie integrata, cum se masoara eficienta comunicarii in social media, dar si care sunt conditiile in care se face cercetare pentru evaluarea unei campanii online.

Gala Internetics va avea loc la Opera Romana pe 16 noiembrie, de la ora 19:30.

Invitatii pentru toate evenimentele Internetics se pot solicita completand acest formular.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related