KONDIMENT lanseaza Google Adwords Seminar Leader in tara

Dupa succesul inregistrat de AdWords Seminar Leader in Bucuresti, agentia KONDIMENT a decis sa organizeze trainingul si in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Lansate in 2009, cursurile se adreseaza specialistilor in marketing dornici sa sa familiarizeze cu unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare in mediul online – Google AdWords. Trainingurile sunt sustinute de Gabriela Andrei, Chief Learning Officer in cadrul KONDIMENT, specialist certificat de Google pentru AdWords si Analytics.

“Structura trainingurilor, nivelul de pregatire al Gabrielei si calitatile sale pedagogice au facut ca cele 9 editii organizate in Bucuresti sa se bucure de un real success. Fiindca am primit numeroase solicitari din partea unor participanti din afara Bucurestiului, am decis sa organizam trainingul si in alte orase din tara,” a declarat Emilia Gorgota, CEO al KONDIMENT in Romania. “Prima editie va fi adresata incepatorilor si va avea loc in 18 iunie la Cluj-Napoca, urmand ca ulterior sa mergem si in Iasi si Timisoara,” a explicat Gorgota.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related