Celebra lucrare FOCUS - acum si in Romania

Incepand cu luna noiembrie, editura Brandbuilders a lansat in Romania inca o lucrare fundamentala pentru lumea afacerilor: FOCUS. Lucrarea este un best-seller la nivel mondial, fiind semnata de unul dintre cei mai mari strategi de marketing din lume, Al Ries. Dintre lucrarile semnate de Al Ries mai fac parte "Pozitionarea", "Cele 22 de legi imuabile ale brandingului", "Caderea advertisingului si ascensiunea PR-ului".

Fara indoiala, "Focus" este o carte excelenta in mediul concurential de astazi. Usor de citit si usor de aplicat, "Focus" ofera sfaturi concrete, la obiect, despre cum se poate asigura succesul in afaceri. Datorita raspandirii sale in intreaga lume, focus este cu siguranta unul dintre cele mai importante concepte din lumea actuala a afacerilor. Harold Burson, presedintele celebrei companii de relatii publice Burson-Marsteller, cataloga aceasta lucrare drept "o lectura obligatorie pentru toti directorii de marketing care urmaresc sa ocupe pozitia de lideri de piata".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related