[Update] THE PRACTICE, pe shortlist-ul pentru distinctia Eastern Europe Consultancy of the Year

[Update] THE PRACTICE, pe shortlist-ul pentru distinctia Eastern Europe Consultancy of the Year

THE PRACTICE a fost nominalizata in cadrul categoriei Eastern Europe Consultancy of the Year in cadrul The Holmes Report, potrivit unei stiri publicate pe HolmesReport.com. THE PRACTICE este printre nominalizati alaturi de nume importante ale industriei de PR precum Burson-Marsteller, Fleishman-Hillard, Ketchum, MSLGroup sau Weber Shandwick.

Finalistii au fost selectati dintre 200 de companii parte din Consultancy Report Card a regiunii EMEA. Ceremonia de acordare a premiilor Consultancy of the Year va avea loc in cadrul cinei anuale SABRE Awards, care va avea loc pe 30 mai la Barcelona.

Lista de nominalizari pentru Specialist Consultancy of the Year:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related