[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunile Coloana sonora si Spot radio

[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunile Coloana sonora si Spot radio

Singurul festival online de publicitate din Romania, BestAds, a dat startul cele de-a saptea editii, in cadrul careia publicul poate vota reclamele preferate ale anului 2011. In prima etapa, cei care sunt pasionati de publicitate pot completa selectia cu lucrarile favorite din anul precedent, pe pagina de Facebook a IQads. Ulterior acestei etape, IQads va realiza listele finale ale nominalizarilor si va da start votului, pentru a stabili care sunt reclamele din 2011 ce ocupa primele locuri in preferintele romanilor.

Dupa ce am vazut care sunt spoturile TV si print-urile selectate de juriul IQads, a venit momentul sa anuntam lucrarile nominalizate la alte sectiuni: Coloana Sonora si Spot Radio. Pentru aceste categorii au fost alese 13, respectiv 10 spoturi, pe care le-am ordonat mai jos in ordinea alfabetica a brandurilor. Lucrarile au fost realizate de catre agentii romanesti de publicitate  si au fost difuzate in premiera in 2011, adresandu-se publicului national. Membrii comunitatii IQads pot completa aceste liste cu preferintele lor pe pagina de Facebook a IQads, prin comentarii la posturile aferente fiecarei categorii.

Coloana sonora

Spot radio


Etapa finala a BestAds, care urmeaza inchiderii listei de nominalizari, se va desfasoara in perioada 20 februarie – 11 martie 2012, cand comunitatea pasionatilor de publicitate va fi invitata sa-si voteze lucrarile favorite din 2011. BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related