Brands&Bears a dezvoltat campania promotionala "Cascavalerii Gustului" pentru Hochland

Brands&Bears a dezvoltat campania promotionala "Cascavalerii Gustului" pentru Hochland

Noua campanie promotionala a Cascavalului Hochland, "Cascavalerii Gustului", creata de Brands&Bears, continua stategia de repozitionare a produsului inceputa toamna trecuta prin care consumatorii au aflat in cate feluri de mancare il pot folosi, informeaza un comunicat emis de Brands&Bears. Promotia este comunicata prin spot TV, site si print.

"Chiar in timpul filmarilor spotului de imagine cu bucatarii, toamna trecuta, vorbeam cu echipa de creatie sa personificam bucatarii si sa-i declinam pe o platforma de promotie. Astfel s-a nascut ideea de 'Cascavaleri', niste personaje simpatice care iti aduc stiinta gatitului si premii valoroase. In campania de imagine am dus cascavalul Hochland in zona gustului bun si a creativitatii in bucatarie. Cascavalerii Gustului, bucatari haiosi, nu fac decat sa intareasca aceasta pozitionare", spune Cristian Bulfinschi (Executive Director, Brands&Bears).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related