Brands&Bears a lansat campania "In orice fel, la fel de bun" pentru promovarea Hochland

Campania "In orice fel, la fel de bun" a debutat cu spotul creat de Brands&Bears pentru promovarea brandului Hochland, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania va rula pe parcursul unui an si contine executii TV, online, in presa scrisa si evenimente. Noul spot a fost creat pe insight-ul: inevitabil in bucatarie ajungem la rutina si nu mai stim ce sa gatim.

Conceptul campaniei este "Cascavalul Hochland, Versatil si Plin de Gust, te ajuta sa fii Creativa in bucatarie", potrivit unei informari din partea agentiei.

Spotul TV evidentiaza creativitatea in bucatarie folosind cascavalul Hochland pentru a pregati mai multe retete: de la un simplu sandwich cu cascaval pane, la retete mai complicate precum cannelloni cu spanac si cascaval sau somon gratinat cu sos de cascaval.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related