Website-ul Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, gestionat de Action Global Communicatios

Action Global Communications va administra websiteul Presedintiei Consiliului Uniunii Europe pe parcursul celor sase luni de mandat ale Ciprului, informeaza un comunicat emis de reteaua de agentii. Action Global Communications va furniza servicii constand in dezvoltarea si editarea de continut si mentenanta siteului 24/7.

Proiectul vizeaza acumularea de experienta pentru Action Global Communications in ceea ce priveste furnizarea de servicii de comunicare pentru programe ale Uniunii Europene in regiune.

"Site-ul oficial joaca un rol esential in comunicarea viziunii si succesului acestui mandat. Punctul nostru forte in castigarea acestui proiect a fost faptul ca avem o echipa cu experienta in comunicare online, care are atat abilitati editoriale, cat si capacitatea de a asigura mentenanta permanenta a unui website de o astfel de anvergura. Mai mult, avem resurse pentru a lucra concomitent in cinci limbi (engleza, greaca, turca, franceza si germana) si pentru a colabora indeaproape cu Biroul de Presa al Guvernului din Cipru, dar si cu institutiile europene de la Bruxelles", a declarat Kathy Christodoulou (Membru Consiliul Director, Action Global Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related