Creeaza combinatia perfecta de sunete si de gusturi cu ABSOLUT maine la ADfel

Creeaza combinatia perfecta de sunete si de gusturi cu ABSOLUT maine la ADfel

Maine, 16 august, participantii la ADfel, evenimentul de branded entertainment, care are loc in perioada 13 – 19 august, la Fabrica, vor putea sa devina vrajitori ai notelor muzicale, creand, cu ajutor din partea ABSOLUT, un hit care va face publicul sa se ridice in picioare. Portativul nu va mai pune bariere participantilor la ADfel de maine pentru ca ABSOLUT va facilita transformarea inspiratiei in muzica. Astfel, ABSOLUT va aduce la suprafata muzicianul din interiorul nostru.

Celui care se afla in fata participantilor la ADfel nu-i ramane decat sa-si foloseasca flerul pentru a crea live un mix de sunete perfect si, totodata, o melodie demna de aplauzele publicului. Dar fiti fara grija, corul ABSOLUT va fi acolo sa va ajute sa va indepliniti visul muzical. Toata reprezentatia va fi inregistrata si predata participantului la ABSOLUT COMPOSER ca amintire a inspiratiei sale muzicale.

De asemenea, ABSOLUT provoaca conventionala asezare la masa alaturi de prietenii si propune participantilor la ADfel ABSOLUT People Mixer. Ce e de facut? Cei care vor dori sa faca smalltalk placut in mod natural cu alti participanti la ADfel isi vor da mai intai check-in la ABSOLUT ADfel si-si vor alege apoi un tricou in culoarea preferata. Apoi fiecare va trebuie sa-si gaseasca alti doi parteneri in terasa, creand combinatie ideala de care va fi raplatita cu cocktail-uri din partea ABSOLUT.

Nu in ultimul rand, participantii la ABSOLUT People Mixer vor fi incurajati sa-si faca fotografii in conturul ABSOLUT pentru a-si putea aminti de combinatia ingenioasa pe care au alcatuit-o impreuna la ADfel.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue IdeaDin portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related