"Siemens Race", castigatorea categoriei "Companii" in cadrul Digital Communication Awards 2012

"Siemens Race", castigatorea categoriei "Companii" in cadrul Digital Communication Awards 2012

"Siemens Race" creata de Pi2 PR pentru Siemens Romania a fost desemnata castigatoarea categoriei "Companii" in cadrul celei de-a doua editii Digital Communication Awards, informeaza un comunicat emis de agentie. In cadrul categoriei "Companii" sunt premiate campaniile care folosesc cel mai bine instrumentele online pentru a comunica targetat si pentru a mobiliza publicul – tinta.

Campania a fost desemnata castigatoare in urma prezentarii sustinute de Siemens Romania si Pi2 PR la Berlin in fata juriului alcatuit din specialisti in comunicare din companii private si din mediul academic. Printre finalistele categoriei au fost "Buffer Busters", realizata de Vodafone Germania, OMD Germania si EOL Intermedia, si campania de reciclare online realizata de compania Eko Kom si Euro RSGC Praga.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related