GMP PR, Webstyler, Kinecto si Republika Interactive, shortlistate la Digital Communication Awards 2013

GMP PR, Webstyler, Kinecto si Republika Interactive, shortlistate la Digital Communication Awards 2013

GMP PR a obtinut trei nominalizari, Webstyler, Kinecto si Republika Interactive & Umbrella VFX au obtinut cate una in cadrul editiei din 2013 a Digital Communication Awards, potrivit unui shortlist publicat pe website-ul festivalului. Cele 38 de categorii ale Digital Communication vizeaza toate posibilitatile de comunicare oferite de mediul digital, de la social media la comunicare de criza. Ceremonia de premiere Digital Communication Awards va avea loc pe 20 septembrie la Berlin.

GMP PR a fost nominalizata la categoria Online Campaigns, subcategoria NGOs pentru campania "World Lupus Day" dezvoltata pentru Asociatia Pacientilor cu Boli Autoimune (APAA), la categoria Online Strategies, subcategoria Digital Public Affairs pentru campania "Doctor in Romania" dezvoltata pentru FIC (Consiliul Investitorilor Straini) si subcategoria CSR Communication pentru campania "Green Lesson – Create your environment" dezvoltata pentru Holcim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related