Gusta victoria alaturi de Pepsi Gold

Creat pentru a iesi din tipare, Pepsi Gold beneficiaza de un design si de un ambalaj deosebit care te trimite cu gandul la culoarea castigatorilor, aurul. Pepsi Gold ofera consumatorilor o senzatie placuta si mai racoritoare in timpul zilelor calduroase din aceasta vara a sportului.

Vedetele care si-au asociat imaginea cu acest produs sunt Claudia Schiffer - super-modelul - si Thierry Henry - super-fotbalistul, doua personaje care au reusit prin multa munca si talent sa se impuna in domeniile in care fiecare activeaza si sa urce pe cea mai inalta treapta a succesului. Cei doi sunt protagonistii spotului TV Pepsi Gold, regizat de Tarsem Singh*. Spotul publicitar ni le prezinta pe cele doua vedete internationale la o gala de fotbal luptandu-se pentru o ultima sticla de Pepsi. In incercarea de a prinde ultima sticla disponibila de Pepsi Gold, Henry se prezinta Claudiei - "Sunt Thierry Henry" si se intinde dupa sticla. In replica, Claudia Schiffer ii intinde la randul sau mana si ii raspunde "Si eu sunt Claudia Schiffer". In timp ce sunt blocati in acesta stangere de mana este tot mai clar ca amandoi ravnesc la ultima sticla ramasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related