[UPDATE] Graffiti BBDO semneaza noua campanie promotionala Pepsi - "Simte ritmul fotbalului"

Pepsi lanseaza o noua campanie promotionala, "Simte ritmul fotbalului", care primeste si un spot TV regizat de Iulian Moga si produs de Roco Media, informeaza un comunicat din partea GolinHarris.

Cei care cumpara sticle de Pepsi si Pepsi Twist cu capacul verde promotional pot castiga pe loc doze de Pepsi Ginga.  Totodata, prin inscrierea codurilor de sub capace pe site-ul Pepsi, consumatorii pot castiga, in urma tragerilor la sorti, premii pe ora (fileuri de fotbal), pe zi (mingi de fotbal semnate de Gheorghe Hagi) si pe saptamana (mese de fussball). Marele premiu consta intr-o excursie la Carnavalul de la Rio din 2015. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul dedicat promotiei.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related