Au fost anuntati castigatorii premiilor speciale Jameson Empire Done In 60 Seconds 2013, etapa locala

Au fost anuntati castigatorii premiilor speciale Jameson Empire Done In 60 Seconds 2013, etapa locala

Inainte de anuntarea marilor castigatori de la nivel local din cadrul competitiei de remake-uri de filme Jameson Empire Done In Seconds, organizatorii au decis sa acorde cateva premii speciale unor clipuri care au rezolvat interesant brieful de concurs.

Skyfall a castigat premiul special al juriului. Varianta animata a celui de-al 23-lea film James Bond a primit cele mai mari note din partea juriului profesionist, dar nu a avut parte de aceeasi sustinere din partea publicului.

Looper (nerdy version) a primit premiul pentru cea mai originala reinterpretare. Schimbarea neasteptata de perspectiva, dar care ne-a permis totusi sa identificam elemente din filmul original, ne-a convins ca filmul lui Catalin Palavescu merita o mentiune speciala.

The Ho8bit a luat premiul pentru cea mai lo-tech interpretare, in 8 biti, care a continuat si printr-un clip de promovare al inscrierii, un Harlem Shake cu supereroi.

The Good, The Bad And The Ugly a avut cel mai bun product placement din competitie, pentru scena si replica "There are two kinds of people in this world, my friend - those who have Jameson and those who don't".

Alt-Space Odyssey a fost declarata ca fiind reinterpretarea cea mai pentru cunoscatori. Filmul de 60 de secunde include 59 de referinte la viata si filmele lui Kubrick. Daca nu le-ati identificat pe toate, va va ajuta blogul autorilor.

Inception – Done In 60 Seconds castiga premiul pentru cea mai meta reinterpretare, combinand filmul Inception cu elemente legate de competitia Done In 60 Seconds.

Castigatorii primelor 3 locuri vor fi anuntati cat de curand, in cursul zilei de azi.

Mai multe detalii despre competitie gasiti in tabul dedicat competitiei, de pe pagina de Facebook Jameson Romania. Toate clipurile finaliste din concurs le puteti vedea pe canalul de YouTube JamesonEmpireDISS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related