ADfel Galleries aduce la ADfel studii de caz ale celor mai apreciate campanii neconventionale din lume

ADfel Galleries aduce la ADfel studii de caz ale celor mai apreciate campanii neconventionale din lume

Aflat la cea de-a opta editie, ADfel, eveniment de branded entertainment organizat de IQads, sprijina si anul acesta cele mai bune lucrari neconventionale in cadrul expozitiei ADfel Galleries, unde solutions partner este AdProduction. Intre 15 si 29 iulie, agentiile, asociatiile si reprezentantii marilor festivaluri de publicitate din lume au avut timp sa-si inscrie la ADfel Galleries cele mai reusite campanii neconventionale realizate (sau inscrise) in ultimii 2 ani.

Expozitia ADfel Galleries va fi realizata cu sprijinul New York Festivals (reprezentati prin AME Awards), Golden Drum si Golden Hammer. Agentiile si asociatiile din Romania care au inscris anul acesta lucrari neconventionale sunt: Draftfcb, Logo Bigger, G2 Romania si Asociatia Delivering Life.

Timp de o saptamana, intre 12 si 18 august, vor fi prezentate unele dintre cele mai inovative activari de brand care au fost realizate in ultimii doi ani, in zona culturala, sociala, dar si corporate, pentru branduri romanesti si internationale. Agentiile si asociatiile din Romania au inscris lucrari pentru Muzeul Taranului Roman, Nivea, Roaba de cultura, MemoPlus, ABSOLUT si Gala Oamenilor. Printre lucrarile premiate la Golden Drum, New York Festivals (AME Awards) si Golden Hammer care vor fi prezente in cadrul ADfel Galleries sunt: McDonald’s, Technisches Museum Vienna, IKEA, Amnesty International, Greenpeace, Nissan, dar si altele recunoscute la nivel international.

Studiile de caz vor fi tiparite folosind solutiile AdProduction si expuse in cadrul ADfel.

ADfel este un eveniment IQads si va avea loc intre 12 si 18 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara, la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt Metropotam, 24-FUN, Orasul Meu, 220.ro, Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Catavencii, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money, BestJobs, The Chronicle si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate si MVcom.

Despre AdProduction
AdProduction a fost infiintata in 2002 si pune la dispozitia clientilor servicii de print outdoor si indoor, alaturi de produse de semnalistica si POSM-uri. La acestea se adauga competente – de la design la productia in house si ulterior pana la montaje in locatiile clientilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related