Editia #90 Lumea SEO PPC - Organizare de evenimente

Editia #90 Lumea SEO PPC - Organizare de evenimente

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 27 februarie 2014, de la ora 19:00, in Impact Hub Bucharest, cea de-a doua editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Se va discuta despre modalitatile de promovare online si despre strategiile de SEO si PPC aplicate in domeniul organizarii de evenimente si de conferinte de tip business-to-busines, alaturi de speakerii invitati: Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys), Dragos Smeu (Senior PPC Specialist, WebDigital) si Roxana Ivan (Marketing & Communications Assistant, 2Parale). 

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related