Lumea SEO PPC #118 – Turism

Lumea SEO PPC #118 – Turism

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 23 aprilie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a patra editie "Lumea SEO PPC" din acest an. Tema acestei editii va fi Turismul, sarbatorind astfel luna martisorului si a femeii. 

Cei 3 speakeri vor aborda tema turismului din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Blogging. Speakerii editiei sunt: Dragos Smeu (Performance Manager, Kubis Interactive), Robert Trandafir (Manager Marketing Online & Cofondator, GreatSEM) si Roxana Farca (Administrator si initiator LumeaMare.ro). Cei 3 speakeri vor fi facilitate de Andreea Disca (Digital Content Manager, Millenium Pro Design)

Dragos Smeu are o experienta de 5 ani in marketing online si pay per click marketing. A investit bugete de peste 1 milion de euro in campanii PPC, pentru aproximativ 150 de clienti din peste 100 de domenii diferite de activitate.

Robert Trandafir a inceput sa lucreze pe piata online din Romania in 2008. In cei peste 6 ani petrecuti online a explorat toate canalele de promovare online reusind sa isi construiasca o buna viziune de ansamblu. Acest lucru l-a ajutat sa isi deschida propria agentie in ianuarie 2013.

Desi a contribuit la mai multe tipuri de campanii online, cel mai mult timp si l-a petrecut realizand si implementand cu succes strategii SEO pentru clienti.

Se recomanda ca fiind un bun strateg si considera ca un site bine pus la punct din punct de vedere SEO On-Page este pasul obligatoriu pe care un business owner trebuie sa il faca pentru a putea exista in online.

Roxana Farca este administrator si initiator al proiectului LumeaMare.ro, un blog de travel lansat la finalul anului 2009, Roxana calatoreste cat de frecvent poate impreuna cu sotul si fiica lor. Roxana a lasat acum 6 ani o cariera in advertising pentru a-si dedica timpul lucrurilor care contau cel mai mult in viata ei: familia si calatoriile.

Alexandru a imbratisat tainele meseriei de farmacist dar, in timpul liber, se dedica fotografiei sau experientelor culinare. Impreuna si cu sprijinul colaboratorilor pe care blogul i-a avut de-a lungul timpului, cei doi au transformat o pasiune intr-o sursa de inspiratie, devenind unul dintre cele mai populare bloguri de travel de pe piata.

Discutiile vor fi facilitate de Andreea Disca.

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: mReady, WebDigital, Vinescu, Conversion, NewsMan, si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related