Fostul Director de Proiect Internet BRAT, Adrian Motirlichie, este noul Business Development Director al TailWind in Romania

Fostul Director de Proiect Internet BRAT, Adrian Motirlichie, este noul Business Development Director al TailWind in Romania

TailWind, compania specializata in programmatic trading si solutii tehnologice a TDG, isi extinde operatiunile in Romania, prin numirea lui Adrian Motirlichie in functia de Business Development Director.
Adrian se alatura TailWind dupa 8 ani de directorat in cadrul BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) unde a proiectat si coordonat proiecte majore precum Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) si Monitorizarea Investitiilor in Publicitatea Online (MIPO). Absolvent al Universitatii din Craiova, noul membru TailWind aduce peste 20 ani de experienta in industria online, atat in Romania, cat si in strainatate.

Misiunea lui Adrian Motirlichie este de a extinde operatiunile companiei cu un prim obiectiv major, lansarea “Project Agora” pe piata din Romania. Sub brandul “Project Agora”, TailWind construieste o retea a publisherilor premium din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, pentru ca acestia sa isi poata monetiza mai bine traficul online, in sistem programmatic, in concurenta directa cu playerii globali.

In faza preliminara, in Romania, participa la acest demers playeri locali importanti, printre care Mediafax, Ringier, ThinkDigital, Antena TV Group, Gazeta Sporturilor, InternetCorp si altii.
TailWind este partener AppNexus in peste 30 de tari din CEE & MEA si al Sizmek in CEE. 

Compania de tehnologie de advertising a TDG isi propune sa simplifice procesul de vanzare si cumparare al spatiului publicitar online si sa creasca veniturile publisherilor, advertiserilor si agentiilor de media cu ajutorul unor solutii automatizate, bazate pe date relevante.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related