[Viata de actor] Iulia Verdes: Imi place sa fac reclame, nu intru in categoria celor care cred ca a juca in reclame este sub demnitatea unui actor

[Viata de actor] Iulia Verdes: Imi place sa fac reclame, nu intru in categoria celor care cred ca a juca in reclame este sub demnitatea unui actor

Iulia Verdes a jucat in Elevator, in The Zero Theorem al lui Terry Gilliam si, mai recent, in Brancusi din eternitate sau Ultimul zburator. La televizor, a aparut in "In deriva" si "Om bogat, om sarac". A facut si peste 10 reclame. Pentru ca, spune ea, un actor are de invatat si din munca in publicitate: de exemplu, cum o reactie in plus poate strica totul.

Actrita povesteste pentru IQads despre prima reclama pe care a facut-o, de ce poarta mereu cu ea o pereche de pantofi cu toc si cum se pregateste pentru un rol, chiar daca are doar 30 de secunde.

Trebuie sa ma intorc mult in trecut. Nu stiu ce sa aleg: daca primul 'rol' a fost la scoala sau la petreceri cand ma urcam pe mese si recitam poezii sau cantam. Oricum eram destul de mica si era mai mult decat evident ca voiam sa fiu in centrul atentiei, aveam nevoie de 10 minute ale mele, imi faceam momentul si apoi lasam lumea in pace. Joaca asta a continuat; si iata si primul meu rol care m-a facut actrita: 'ea' din 'elevator' (scrisa de Gabriel Pintilei).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related