URSUS isi sarbatoreste succesele acasa, la Cluj

URSUS ii asteapta pe clujeni la Festivalul Berii pentru a le impartasi succesele sale. Intre 26 si 28 mai, Festivalul Berii URSUS le va oferi clujenilor motive de mandrie, dar si multe alte prilejuri de distractie, alaturi de cea mai de succes bere din Romania.

In cele trei zile ale festivalului, cele mai renumite trupe ale momentului si cei mai in voga artisti vor sustine concerte extraordinare, sãrbatorind succesele URSUS. URSUS a adus ca de obicei muzica pentru toate gusturile. Trupe precum Voltaj sau Vama Veche isi asteaptã fanii clujeni cu cele mai noi hituri. Calin Goia de la Voltaj le promite concitadinilor lui un show de zile mari. De asemenea, clujenii vor putea sã le admire pe unele dintre cele mai de succes voci feminine ale momentului: Ana Lesko, Paula Seling, Alexandra Ungureanu si Andra. De altfel, Paula Seling este si una dintre vedetele promotiei «Colectia de succes URSUS».

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related