Concepto si Den Braven adera la fix cu gama de adezivi FIX FLEX.

Conformandu-se sloganului agentiei, ''We build a world of brands'', Concepto a dezvoltat pentru Den Braven Romania identitatea de brand pentru noua sa gama de adezivi Fix Flex. Gama Fix Flex cuprinde in portofoliu 6 produse de varf din domeniul adezivilor profesionali. Concepto a realizat identitatea de brand pentru intreaga gama ( logo, design de ambalaj ), precum si prima etapa a comunicarii necesara lansarii in cadrul Construct Expo.

''Noua gama de adezivi Fix Flex vine in intampinarea cererii utilizatorilor, atat a profesionistilor, cat si a utilizatorilor casnici. Decor Fix, Poli Fix, Glass Fix, Rubber Fix, Montage Fix, Mirror Fix se adreseaza deopotriva celor doua categorii de clienti prin calitatea produselor si prin etichete atractive, usor de identificat, cu imagini si ilustratii sugestive, informatii tehnice bine structurate. Colaborarea cu Agentia Concepto in cadrul proiectului Fix Flex a fost un real succes si reprezinta o buna premisa pentru proiectele comune ce urmeaza", declara dl. Virgil Gheorghe Director de Marketing Den Braven Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related