Banca Transilvania indeplineste dorintele micilor intreprinzatori

Banca Transilvania este nucleul Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. In 12 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand 265 de unitati. Cu o cota de piata de peste 3,9%, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Datorita rezultatelor obtinute anul trecut, Banca Transilvania a primit mai multe premii din partea unor publicatii financiare, printre care si premiul "Banca Anului 2005".

Banca Transilvania este pozitionata ca o banca a micilor intreprinzatori datorita multitudinii de produse oferite, specifice intreprinderilor mici si mijlocii. Pentru a-si atinge obiectivul de a deveni banca numarul 1 dedicata IMM-urilor, Banca Transilvania a apelat la agentiile de publicitate Cap si Next pentru a dezvolta campania de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related