Next a lucrat un nou spot pentru Banca Transilvania

Cum ar fi ca tot ce ne place sa fie dublu: doua case, doua masini, doua vacante de doua saptamani in doua insule din doua oceane diferite? Asa vede lucrurile Zanul Bancii Transilvania in cel mai recent spot marca Next Advertising si pentru ca inceput sa vada totul dublu, Zanul s-a pricopsit cu o vizita la oftalmolog. Se va alege el oare si cu o pereche de ochelari ?

Noua campanie realizata de Next Advertising pentru Creditul de doua ori cat casa de la Banca Transilvania cuprinde un spot TV si unul radio si se desfasoara in perioada 5 martie - 20 aprilie pe Europa Fm, Kiss Fm, Antena1, Kanal D, TVR 2, Antena 3, Realitatea TV, National Geographic, Discovery, Money Chanel si Hallmark.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneRelated