[In 2026] Matei Psatta, Leo Burnett: Facebook, daca nu face vreo greseala imensa, va deveni un internet separat

[In 2026] Matei Psatta, Leo Burnett: Facebook, daca nu face vreo greseala imensa, va deveni un internet separat

Cand toate barcutele omenirii se scufunda, aceasta se intoarce la vremuri mai frumoase si mai roz din trecut. Atata timp cat nu le-a trait, e normal sa i se para ca fericirea si binele au ramas blocate prin cine stie de epoca de aur in care nu existau antibiotice sau pasta de dinti. Uitati-va doar la numarul de seriale si filme care au loc in secolele trecute sau la dietele din paleolitic.

Facem si noi un artificiu din asta, dar ne uitam in viitor. Acolo unde oamenii nu vor mai avea ce sa manance, vor fugi de roboti sau vor parasi Terra cu o nava defecta. Ei, nu chiar atat de departe. Un viitor din acesta, mai apropiat, mai frate cu prezentul. Cum ar fi 2026. Cum vor arata nisele comunicarii peste 10 ani? Ce schimbari fantastice vor zgudui piata noastra, molcom asezata?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related