Inscrierile la ADC*E Awards sunt asteptate pana pe 16 septembrie | Castigatorii FIBRA sunt vizati de beneficii in cadrul competitiei

Inscrierile la ADC*E Awards sunt asteptate pana pe 16 septembrie | Castigatorii FIBRA sunt vizati de beneficii in cadrul competitiei

Anul acesta este marcat de cea de-a 25-a editie ADC*E Awards. Incepand cu prima editie din 1991, ADC*E Awards recunoaste cele mai bune campanii din advertisingul european, comparandu-le si selectandu-le pe cele mai remarcabile lucrari ale anului; o adevarata provocare, avand in vedere raportul: 50,000 de lucrari inscrise in toate competitiile locale si un singur Grand Prix.

Castigatorii premiilor Grand FIBRA si Gold FIBRA vor beneficia de inscriere gratuita in sectiunile similare ale competitiei europene ADC*E Awards, iar castigatorii Silver FIBRA, respectiv Bronz FIBRA, vor putea inscrie lucrarile lor la ADC*E Awards in conditii preferentiale.

"Ne bucuram foarte tare ca am reusit sa oferim castigatorilor FIBRA posibilitatea sa-si incerce puterile pe inca o scena, de data asta europeana, fara sa incarce si bugetele propriilor agentii.

Echipele misto de creatie din RO chiar au nevoie de expunere internationala cat mai mare, si stim cu totii ca, de multe ori, bugetele agentiilor chiar limiteaza numarul de festivaluri la care se inscriu. In plus, anul acesta ADC*E Awards va fi plin de surprize pentru toate industriile creative, va fi the place to be, deci castigarea unui trofeu si acolo devine cu-atat mai importanta." Eugen Suman, presedinte ADC*RO.

Inscrierile in ADC*E Awards se pot face pana pe data de 16 septembrie.

ADC Europe in cifre 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related