Aviz laureatilor Premiilor FIBRA: inscrieri deschise pentru ADC*E Awards 2018

Aviz laureatilor Premiilor FIBRA: inscrieri deschise pentru ADC*E Awards 2018

S-au deschis inscrierile pentru o noua editie a Premiilor ADC*E Awards, ce vor avea loc in acest an in perioada 9-10 noiembrie la Barcelona. Competitiaare ca misiune delimitarea celor mai bune campanii publicitare si proiecte de design de pe intreg continentul, inscrierile facandu-se exclusiv in baza premiilor acordate in cadrul a 31 de festivaluri locale din tari europene, organizate sub egida ADC sau nu.

Astfel, pana in data de 27 septembrie 2018, toti cei interesati sunt chemati sa-si inscrie proiectele castigatoare, precizeaza un comunicat emis de organizatie.

Reamintim conditiile de inscriere ale castigatorilor celei de-a doua editii a Premiilor FIBRA: cei premiati de juriul international cu Grand FIBRA si Gold FIBRA beneficiaza de entry-uri gratuite, iar premiantii cu Silver sau Bronze FIBRA au parte de costuri preferentiale. Mai multe detalii aici.

 

 

Structura festivalului cuprinde 6 jurii principale, cumuland in jur de 60 de membri, pentru categoriile: Film & Radio; Print & Outdoor; Interactive & Mobile; Graphic Design; Promotions & New Media; Innovation & Integration. Editia 2017 a Premiilor ADC*E a avut putin peste 800 de inscrieri, dintre care 30 au fost premiate cu Gold, 64 cu Silver, iar 133 primind Nominalizari.

La aceasta editie ADC*E Awards vor juriza si 4 publicitari romani, membri ADC Romania, ce urmeaza sa fie anuntati curand. 

Campania de comunicare din acest an mizeaza pe criteriile competitiei ADC*E Awards - anume, pe faptul ca cele mai bune campanii recunoscute in plan local ajung pe aceeasi masa, fapt ce transforma ADC*E-ul in cel mai ravnit premiu de catre creativi, aflati intr-o permanenta relatie de 'dragoste' cu premiile de profil:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related