[Publicitar OST] Garniturile muzicale ale Oanei Danila (FCB Bucharest): horoscopul mailurilor, certurile productive si intrebarea "ce lucrezi"

[Publicitar OST] Garniturile muzicale ale Oanei Danila (FCB Bucharest): horoscopul mailurilor, certurile productive si intrebarea "ce lucrezi"

Nu indemnam pe nimeni la nimic. Din partea noastra, puteti iesi in strada, pe trotuar sau la alimentara de la colt. Sau puteti sta linistiti la locurili voastre, cum spunea si tovarasul Nicolae Ceausescu. Dar ce nu putem face e sa asistam impasibili la deculturalizarea Romaniei! Nu, pentru numele lui Droga, asta nu putem face. Iar muzica inseamna cultura. Uneori inseamna si "nu vreau sa mai aud pe nimeni din birou", dar de cele mai multe ori inseamna cultura. 

Pentru clipele cand sunteti in drum spre Guvern, spre Cotroceni, singuri sub dus sau intr-o situatie consacrata de agentie, va recomandam un playlist proaspat. Pardon, nu noi, ci Oana Danila (Account Manager, FCB), care vine cu cateva propuneri interesante de melodii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related