250 de prieteni la petrecerea anuala FRIENDS Advertising

FRIENDS Advertising si-a invitat la sfarsitul saptamanii trecute prietenii in clubul La Scena, pentru "traditionalele pupaturi, gustari si lichide ocazionate de trecerea in fiinta al celui de-al 5-lea an de existenta", dupa cum spunea invitatia.

Derulat sub semnul prieteniei, evenimentul a fost insotit de proiectarea unui film ce i-a surprins pe cei de la FRIENDS in situatii care mai de care mai inedite: la masa de foosball, in pijamale sau fara, pe terenul de fotbal, la teambuilding, pe trasee offroad, etc.

Alaturi de clienti, colaboratori, colegi de breasla, jurnalisti, o multime de prieteni si persoane publice, evenimentul s-a transformat rapid intr-o petrecere pe cinste, ce a tinut pana dimineata, odata cu intrarea in scena a DJ-ului si a bartenderilor care s-au intrecut in acrobatii cu shakerele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related