Un nou studio de fotografie se dedica advertisingului

Cristian Mihai, fotograf cu o experienta de 10 ani in domeniu, isi pune la dispozitie studio-ul pentru creatiile publicitare. Pasionat de advertising, Cristian a lucrat cu agentii ca Tempo, Mercury360, Big Idea, Otto Advertising, The Syndicate, dar si cu revistele Freestyle, Unica, Bolero, Tv Mania, Tv Satelit, FHM, Joy, Look.

"Studioul are o suprafata de 100 metri patrati cu 4 metri inaltime, curent 380V, dotat pana-n dinti, lucram cu Mamiya 645AFd si cu Digital back PHASE ONE p30", spune Cristian.

Cristian a absolvit sectia de Arta Fotografica din cadrul Scolii Populare de Arte Bucuresti si a fost asistent foto intr-un studio de productie foto comerciala in Belgia. In 2007, a fost invitat in cadrul unui seminar Ad'Or sa vorbeasca despre fotografia publicitara si problemele pe care le au fotografii de advertising in Romania. Portofoliul sau de lucrari poate fi vazut pe www.cristianmihai.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related