Ad'Or, brandul de scandal al publicitatii romanesti

Saptamana trecuta s-a consumat inca o runda a festivalului de publicitate Ad'Or. Ce lucrari au participat, cine a castigat, care au fost cele mai creative lucrari - sunt chestiuni care se pierd in umbra scandalurilor ce acompaniaza aceasta competitie inca de la inceput. Dintr-un festival al creativitatii, Ad'Or s-a transformat intr-o arena a vanitatilor de bransa.

Scurta istorie a festivalului romanesc de publicitate Ad'Or se poate rezuma in cateva cuvinte: prefabricate pentru concurs, scandaluri de culise si cateva plagiate. Ad'Or este un festival "cu cantec" si nu se stie daca va mai scapa vreodata de acest "brand". Publicitarii nu se dezmint nici de data aceasta: toate ca toate, pana la arta. Spune-le ca reclama nu e eficienta, ca strategia nu face doi lei, dar nu te lua de creatie. Disputele pe tema creativitatii scot la iveala orgolii si vanitati pe care nici un alt concurs, cum ar fi cel pentru eficienta, nu le-ar putea declansa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated