DDB Bucuresti a angajat un Gold la Epica, 4 Ad'Or-uri si niste Golden Drums

DDB Bucuresti si-a imbogatit echipa cu doi creative team leaderi, un director de productie A/V, un director de BTL, un art director si un copywriter.

Virgiliu Andone este unul dintre noii creative team leaderi ai DDB Bucuresti. Virgiliu vine pe filiera art direction si a lucrat cu clienti precum Orange, Skol, Orangina, Scandic Vodka, Bucium, Ultra Pro Computers, Viva Chips, Polar Vodka, Radio 21, Fanta, Voxtel GSM, D'Arcy (autopromo), Caroli, Cosmo, Connex, Danone, Fiat, ING, Michelin. A participat in total la productia a peste 25 de TVC-uri si a activat printre altele in cadrul agentiilor de publicitate Scala JWT Romania, Tempo Advertising si D'Arcy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related