Despre eficienta si performanta in relatii publice la cea de-a treia editie PR Forum

In perioada 26 - 27 martie va avea loc cea de-a treia editie PR Forum, cel mai important eveniment pentru industria de relatii publice din Romania. Desfasurat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, forumul este organizat de Evensys cu sprijinul unora dintre cele mai importante agentii locale de PR: DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication.

In societatea actuala, in care consumatorii se schimba, pretentiile lor se rafineaza, contextul economic este din ce in ce mai nesigur, brandurile trebuie sa stie cum sa ramana in atentia publicului de interes. O strategie eficienta de PR poate asigura o comunicare coerenta a produselor si serviciilor unei companii, construind si consolidand credibilitatea brandurilor in fata consumatorilor, a angajatilor dar si a reprezentantilor media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related