PR Forum - in martie, la Bucuresti

PR Forum - in martie, la Bucuresti

Sub tema "PR-ul creeaza valoare", Evensys organizeaza pe 26 – 27 martie, la JW Marriott Grand Hotel, PR Forum 2014. Specialisti internationali si practicieni locali vor anunta tendintele in comunicare si relatii publice la conferinta ajunsa la cea de-a opta editie, arata un comunicat emis de Evensys.

PR Forum cuprinde doua zile de conferinte interactive despre cele mai importante subiecte ale industriei si sase workshop-uri intensive sustinute de specialistii locali.

Printre vorbitorii internationali prezenti la eveniment se numara Paul Holmes (Founder, Ceo, The Holmes Report & Sabre Awards) si Pascal Beucler (Senior Vice President & Chief Strategy Officer, MSLGROUP).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related