A doua editie PR Forum pregateste multe noutati!

Pe data de 19 martie 2008 Evensys organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului PR Forum, primul forum dedicat relatiilor publice si comunicarii corporative. Evenimentul va avea loc la hotel Crowne Plaza din Bucuresti si este organizat in parteneriat cu Arctic. Evenimentul va fi sprijinit de agentii importante de PR din Romania precum DC Communication, GMP PR, Image Promotion si Premium Communication.

Editia de anul acesta pregateste o structura complexa a programului, abordari inovative, seminarii aplicate si interactive. De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansata prima publicatie dedicata domeniului relatiilor publice din Romania. Brosura "Public Relations Report" va include o serie de puncte de vedere ce vor anunta tendintele anului 2008 in domeniu. Analizele vor fi completate de o ampla sectiune ce va cuprinde profilele firmelor de PR si rezultatele unui sondaj realizat in randul practicienilor, sondaj care prezinta noile tendinte in comunicare din anul 2007 si perceptia specialistilor in relatii publice asupra mediului online. Publicatia va fi distribuita in mod gratuit participantilor la eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related