Branduri care fac si desfac relatii

Movie: He's Just Not That Into You ("Despre barbati si nu numai...")
Brands: Apple, Dell, Blackberry, Motorola, LG, Sony Playstation, Cisco, MySpace, Gillete, Nivea, Wise Foods, Lay's, Wheat Thins, Clipper City, Marlboro, Natural American Spirit, Diet Coke, Extra Gum, Crest Whitestrips, Home Depot.
Actors: Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Ben Affleck, Jennifer Lynn Connelly, Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin, Erik David, Bradley Cooper, Justin Long.

Brandurile trec prin viata noastra in viteza, sau noi pe langa ele. Nu avem timp sa investigam prea mult, ne lasam condusi de primul impuls, ne hotaram in fata raftului ce sampon sa cumparam, in timp ce gandurile noastre se indreapta spre probleme mai importante decat decizia de a cumpara un brand sau altul. Iar "grocery chats" sunt mai degraba motiv pentru a incepe o noua idila decat un schimb de sfaturi despre cea mai buna marca de detergent. Stiu ce o sa spuneti, ca nu era nevoie sa vad un film ca sa constat toate astea. Doar ca "He's Not That IntoYou" este exact genul de film care iti spune lucrurile verde in fata, toate lucrurile alea mai mult sau mai putin placute, pe care le stiai dintotdeauna, dar nu prea iti venea sa le admiti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related