Vrei sa fii prietena mea?

Mai tineti minte cum va tremurau picioarele si cat de tare va tragea in jos golul din stomac in momentul in care va luati in sfarsit inima in dinti si va lasati tarati de o forta nevazuta spre fetita cu codite, care devenise brusc mai inspaimantatoare decat profa de fizica, si toate astea pentru ca trebuia sa-i adresati cea mai rusinoasa intrebare dintre toate?

Dar aia era pe vremea cand va pasa, ca apoi v-ati facut mari si ati inceput sa uitati ca trebuie sa luati ceva pana si de Craciun, din cauza ca s-a prelungit prea mult sfanta iesire la bere cu baietii. De la o varsta, orice billboard ar functiona ca sursa de inspiratie pentru cadou de Valentine's.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related