Emanuel Ignat: Bigger functiona la fel de bine ca atunci cand eram cel putin de doua ori mai multi oameni in firma

Care au fost cauzele care au dus la inchiderea agentiei Bigger nu poate sti nimeni cu siguranta, Marcel Straut (Director General Bigger Group) nu a mai putut fi gasit pentru explicatii. "Marcel Straut a venit zambitor si ne-a spus ca suntem la un moment in care a trebuit sa ia o decizie pentru a nu fi nevoit sa isi vanda apartamentul sa intretina firma", isi aminteste Emanuel Ignat, ex-Art Director Bigger. "Am ramas socati toti, atat de socati incat niciunul nu a pus vreo intrebare, nimeni nu a cerut un act sa ne arate si noua ca este adevarat", mai spune acesta.

Masura luata de Straut a avut, insa, multe efecte secundare. Pe langa datoriile pe care le avea fata de agentiile de media cu care a colaborat, actionarul principal al grupului de companii Bigger si-a lasat angajatii intr-o situatie incerta: "Problema cea mai mare este ca noi suntem in continuare angajati acolo, toti. Nu am primit un preaviz asa cum prevede legea si nicio instiintare in scris referitor la desfiintarea locurilor de munca", povesteste Ignat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related