IMAGE comunica despre colectarea selectiva a ambalajelor

Eco-Rom Ambalaje i-a incredintat agentiei de relatii publice IMAGE, in urma unei licitatii, gestionarea campaniilor de comunicare pentru anul 2009. IMAGE furnizeaza organizatiei Eco-Rom Ambalaje servicii integrate de comunicare constand in planificare, consultanta strategica si implementare a campaniei "5 ani de Eco-Rom Ambalaje", respectiv a campaniei de informare si educare cu privire la colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, adresata consumatorilor.

"2009 este un an foarte important pentru noi, din punct de vedere al comunicarii. Tocmai de aceea, alegerea agentiei nu a fost o decizie usoara. IMAGE a demonstrat, in primul rand, ca dispune de resursele si expertiza necesare asigurarii unei abordari integrate de comunicare. Mai mult decat atat, a dat dovada de o buna cunoastere si intelegere a domeniului in care activam, lucru foarte important pentru noi", a declarat Mugurel Radulescu, Presedinte Eco-Rom Ambalaje.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related