Octavian Popescu: "La un moment dat, unul din voi o sa-mi ia locul"

Invitat pe canapeaua de "Insider" a emisiunii AdCouture, Octavian Popescu (Managing Director Initative Media) a vorbit, printre altele, despre ipostaza de profesor la Scoala de Media. El a exprimat cu realism dezideratul de "a creste oameni suficient de apti sa duca industria asta mai departe", pentru ca la un moment dat "e timpul sa se schimbe sangele".

Izvorata tot din "datoria fiecaruia (...) sa ajute pe cat poate industria si pe toti cei care au o intentie pozitiva vis-a-vis de ea", este si implicarea in proiectele UAPR. Infiintarea "Clubului de Media", ca sectiune dedicata domeniului in cadrul UAPR a fost un pas important. Printre primele initiative notabile s-au numarat demersurile de a pune ordine in ciclul de business, prin alinierea ratecard-urilor la o anumia moneda sau prin stabilirea timingului de lansare pe piata a ofertelor anuale de media. De asemenea, stabilirea unor intrebari ce vizau partea de media, in chestionarul AdMarket, a reprezentat o alta actiune importanta, potrivit lui Octavian Popescu.

Intrebat de Serban Ciusca despre pitch-ul Orange, prin care Initiative Media a recastigat contul, Octavian Popescu a precizat ca, pe langa rolul jucat, ca la orice pitch, de oferta, a contat si "intelegerea si empatia de lucru cu clientul". De altfel, in general abordarea Initiative Media merge pe ideea de a intelege business-ul clientului cat mai bine, de aceea, "incercam sa oferim clientilor nu numai o solutie de media, un media plan cu un cost in spate si niste parametrii de performanta, ci mai mult decat atat, o solutie care sa raspunda unei nevoi de marketing, e adevarat, specializata pe partea de media.", dupa cum a tinut sa puncteze el.

Puteti urmari discutia integrala dintre Serban Ciusca si Octavian Popescu aici.

Emisiunea AdCouture este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related