AdCouture - Editia 26

Editia cu numarul 26 a emisiunii AdCouture a fost dedicata pietii de media. Invitatul rubricii "Hot Spot", Mihai Trandafir (Managing Director, Universal McCann) a mentionat un top 5 al clientilor Universal McCann intr-o ierarhie a volumelor: Vodafone, Coca-Cola, Heineken, Johnson Wax, Tnuva. Mihai s-a ferit sa faca estimari ale cifrelor de media de la acest inceput de an, avand in vedere intarzierea unor campanii pe anumite categorii de clienti, cum ar fi telefonia mobila. De asemenea, a prezentat pozitia Universal McCann fata de cele doua mari pool-uri de media, ARM (Agentia Romana Media) si PGM (Publicis Groupe Media), precizand ca nu le considera o amenintare, deoarece exista elemente mai importante in relatia client - agentie, care depasesc puterea unei aliante de moment.

In cea de-a doua parte a emisiunii, invitatul lui Serban Ciusca la rubrica "Insider" a fost Octavian Popescu (Managing Director, Initiative Media), care a vorbit despre Scoala de Media, AdMarket, Clubul de Media si alte initiative care reglementeaza business-ul de media. De asemenea, Octav a dezvaluit elementele care au contat pentru recastigarea contului Orange si a dat detalii despre recenta alianta Initiative - DRAFTFCB.
Echipa AdCouture
Invitati:
Mihai Trandafir: Managing Director, Universal McCann
Octavian Popescu: Managing Director, Initiative Media

Moderator: Serban Ciusca

Montaj & postprocesare:
The Money Channel
Redactor: Mirabela Manea


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »Branded


Related podcasts