Bergenbier s-a primenit in culise la Teatrul National

Fara roll-up-uri pe scari la TNB, fara comitet de primire brand-uit din cap pana-n picioare (asta pentru ca noua identitate vizuala era surpriza, evident), intr-o liniste aproape solemna, am pasit aseara prin holul central al Teatrului National. Cateva hostesse care nu fusesra imbracate intamplator in rochii rosii indicau intrarea in culisele salii mari a teatrului.

Printr-un hol ingust creat dintr-un hatis de fasii albe am ajuns printr-un chenar decupat in forma de sticla intr-un spatiu imaculat, delimitat de jur imprejur de un cilindru din panza alba. Cateva zeci de persoane conversau cuminti in jurul paharelor care deocamdata erau de suc, berea urmand sa apara intr-un mod care speram sa fie spectaculos, avand in vedere locul in care ne aflam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Daniel Draghici
acum 15 ani
foarte interesant look-ul sticlei...nu sunt sigur ca o sa si prinda f bine la romani avand in vedere ca cele mai populare si bine vandute beri au o expunere grafica mai aproape de traditional, asa cum era si imaginea brb inainte.se pare ca pierderea nationalei a dus la aceasta decizie de rebranduire si cred cu tarie ca, desi gustul ramane, ambalajul va schimba targetul bautorilor de bere.
Claudiu Popa
acum 15 ani
Super noul look de la Bergenbier. Cred ca noul look o sa se vanda mai bine deoarece o sa aiba intrare si in cluburi si restaurante mai ales ca a aparut si sticla de 0,33 l. Felicitari sincere. Eu am inceput de sambata sa beau doar Bergenbier.
marius bartis
acum 15 ani
...eticheta devine mult mai lizibila daca "o calci".Prietenii stiu d.c.(decubit covor)
ionut popescu
acum 15 ani
Sunteti cei mai tari! Ati schimbat ambalajul cu unul bulgaresc :))

Linkul e aici> http://www.lemarkbbc.com/images/bottles/672_Kamenitza.JPG

Pacat ca berea voastra NU e ok deloc :)

leonte claudiu
acum 15 ani
cine o fi facut evenimnetul?
Ana Militaru
acum 15 ani
Evenimentul a fost organizat de V+O
Ana Militaru
acum 15 ani
ti-am raspuns si aici: http://www.iqads.ro/a_10333

dau paste:

Compania bulgara de bere Kamenitza a fost cumparata in 2006 de Inbev:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kamenitza

Raspuns oficial de la Corporate Affaira Manager, Inbev, in legatura cu asemanarea etichetelor berilor Bergenbier si Kamenitza:

"De-a lungul proiectului de relansare a Bergenbier, care a durat aproape un an si la care au participat peste 2.300 de consumatori, au fost testate mai multe variante de etichete. Consumatorul a ales-o pe cea pe care o vedem astazi pe noul Bergenbier. "



Branded


Related