Ce legatura are biologia cu PR-ul?

Buzz cu Dragos Bucurenci, Presedinte Mai Mult Verde

IQads: Dragos, am asistat la prezentarea ta de la PR Forum despre tendintele in PR in 2009. Ai starnit ceva reactii aducand in discutie biologia... Ce legatura e intre PR si biologie, pana la urma?
Dragos Bucurenci: PR contine cuvantul "public", care se refera la oameni. Nu spun ca a-i intelege pe oameni se rezuma la biologie, dar cred ca trebuie sa treci si prin biologie ca sa ajungi la metafizica. Astazi unii dintre noi comunica pentru a-si vinde produsele, acum doua milioane de ani oamenii comunicau pentru a-si gasi un partener de imperechere, la fel cum faceau stramosii lor din alte specii de sute de milioane de ani. Fiecare dintre noi este urmasul unui lung sir de comunicatori de succes, care au reusit sa-si vanda calitatile in procesul de selectie sexuala. E nevoie si de biologie ca sa intelegi ce-i face pe oameni sa reactioneze la anumite mesaje sau cum sunt programati de evolutie sa
le interpreteze.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

dana savuica
acum 14 ani
dupa ce am devenit bipezi, ne-am hotarat sa fim ceseristi ca sa devenim masculi alfa in revistele de scandal de specialitate. come on, chiar era nevoie sa vinzi pr gradinarilor?


Branded


Related